Předešlá sezona určitě nepatřila k nejhorším. Pocítili jsme ale odliv českých pojištěnců. Z tohoto pohledu nebyla pozitivní. Naopak se nám ale dařilo na cizích trzích. Mezeru po pojištěncích jsme ale nezacelili, a tak jsme na přelomu roku bohužel museli propouštět.

Ve skutečnosti nám sezona začala už v polovině prosince roku předešlého. V tento čas začínají najíždět návštěvníci. Tento víkend byl otevřením spíše symbolickým.

Na budoucnost se díváme s obavami, co další období vůbec přinesou. Vláda toho na náš obor naložila hodně. Omezuje úhrady ze zdravotního pojištění a navíc od 1.dubna zařadila některé pobyty v lázních mezi zdaněné, což je zdražuje. I přes připravované regulace se ale nadále chceme soustředit na pobyty léčebné. A to nejen pro ty, kteří nedostanou pobyt od pojišťoven. V tom máme výhodu oproti ostatním hotelům.

Letos se ucházíme rovněž o segment lyžařský. Nad sebou máme krásné hory, tak bychom rádi kráčeli tak trochu po vzoru rakouských Alp. Vybudovali jsme bazénový komplex. Problémem ale bylo, že k nám nemířila žádná sjezdovka. Investoři však na náš projekt navázali a zhruba počátkem příštího roku povede z Klínovce do Jáchymova lyžařský vlek. Mimo jiné se soustředíme na rozvoj kapacit pro rodiny s dětmi. Chceme vybudovat lyžárny, kolárny a apartmány, abychom nahradili pojištěnce jinými segmenty.

Do budoucna bych si moc přál, aby si Češi cestu do lázní našli i bez pojišťoven.