Jde o lepší informovanost seniorů o tom, co mají dělat v případě, že je obtěžují podomní prodejci. Tento druh prodeje je v Karlových Varech zakázán vyhláškou, přesto jsou prodejci troufalí a lidi stále obtěžují. V letáčku je vložena i samolepka s výstrahou, že tento druh nabídek na zboží je ve městě zakázán. Tu si občané mohou nalepit na vchodové dveře. V letáčku zase najdou informace, co mají dělat v případě, že je prodejci i přes výstrahu obtěžují, včetně kontaktu na městskou policii.

My každou informaci uvítáme, částečně tak odpadne složité dohledávání viníků. Lidé se v letáčku dočtou i příběhy, jak vynalézavě tito neodbytní prodejci zboží lidem nabízejí a v podstatě vnucují. Letáčky budeme distribuovat postupně, občané je obdrží na přednáškách a seminářích, které jsou pro ně v rámci prevence a bezpečnosti pořádány.

Tento projekt je realizován právě na doporučení komise prevence kriminality a bezpečnosti, a přestože je prioritně určen pro seniory, ocení jej i všichni obyvatelé Karlových Varů.

Likvidace grafity v bazénu Thermal.
Poločas rozpadu: Zkázu bazénu u hotelu Thermal podtrhly barevné grafity