V pátek divadelní studio D3 v režii Anny Ratajské nabídne hořkosladkou komedii Tři verze života, jejímž autorem je francouzská spisovatelka Yasmina Reza. Představí se v ní Martin Cirkl s hlavou ve hvězdách, Marek Himl coby arogantní šéf, Eliška Malíková v roli úspěšné ženy na mateřské a Jana Trsová jako poživačná odbornice na dětskou psychologii.

Herci karlovarského městského divadla se pak představí divákům v neděli v komedii plné situačního humoru Příbuzné si nevybíráme. O co v ní jde? Na rodinné oslavě se sejdou tři bratři – podnikatel Francky, zubař David a advokát Yvan – a vezmou s sebou manželky. Švagrové k sobě neplanou horoucí láskou, nemluvě o tom, že své muže drží na krátké uzdě. Příchod mladé vyzývavé sekretářky Natálie vyvolá paniku u přítomných mužů a podezření u jejich manželek. Čí je to milenka? Brilantní dialogy a situační zvraty nabízí určitě příjemně strávený večer.

Trojici víkendových odlehčených představení uzavírá Jacobowski a Stjerbinski, komedie jedné tragédie v podání Rádobydivadla Klapý, kterou diváci uvidí v neděli v karlovarské Husovce. V příběhu o lásce, nenávisti, strachu, statečnosti, krutosti i laskavosti se se představí Ladislav Valeš, Pavel Macák a Lenka Šťastná.

Andrea Pfeffer Ferklová.
Karlovarská koalice bude čelit opoziční kritice

Divadlo Husovka má na pátek ve svém programu ještě jednu lahůdku. Tentokrát nepůjde o divadlo, i když i v tomto případě nebude o kostýmy nouze. Vystoupí zde The Backwards, kapela, která je považována za jednoho z nejlepších Beatles revivalů na světě. Svědčí o tom i dvojnásobné vítězství na prestižním Beatlefestu v New Yorku v letech 1998 a 2003. Nový program pod názvem BEATLES – SOLO YEARS nabídne kromě největších hitů také nejznámější songy jednotlivých členů kapely, které vznikly po rozpadu legendárního bandu.