S velikou lítostí jsme přijali zprávu, že mezi námi již není náš kolega Ing. Josef Malý. Rádi bychom vyjádřili náš zármutek a soustrast všem jeho nejbližším.

Josefa Malého jsme znali jako člověka s racionálním a pragmatickým uvažováním, který nám při naší práci na radnici mnohokrát významně pomohl. Ať už to byla jednání vedoucí k odpuštění vysokých finančních sankcí pro město z případů minulých let, před naším působením, nebo v nedávné minulosti jeho angažovanost ve věci historických karlovarských dluhopisů, jejichž negativní dopad na město byl také eliminován. Nepomáhal však jen Karlovým Varům, jako krajský zastupitel pomohl i řadě obcí a měst v regionu, zejména při jejich problémech s čerpáním dotací. Byl důležitým spolupracovníkem, který stavěl tolik potřebný můstek mezi městem a státními institucemi, s nimiž, také díky jeho snaze, byla komunikace přímočařejší a jednodušší.

Město Karlovy Vary tak náhlým odchodem Josefa Malého ztrácí člověka, za nímž zůstávala konkrétní odvedená práce a hmatatelné výsledky.

Petr Kulhánek
Jaroslav Růžička
Jiří Klsák